Ucuz laminat parke sağlığımız için risk taşıyor.

Laminat parke dekoratif görünümü ve zarafeti ile inşaat sektörüne çok hızlı girmiştir. Ucuz konut sektöründen tutunda lüks konut sektörüne kadar her yapıda laminat parke ürününü görmekteyiz.

Satış metrajları inanılmaz boyutlara ulaşan laminat parke ürünü satın alırken çok dikkatli olmamız gerekmektedir. Nedeni? Laminat parke üretiminde çeşitli kimyasal maddelerden faydalanılmaktadır. Üretimde kullanılan kimyasal madde miktarı uluslar arası sağlık örgütü tarafından belirlenmiştir.

Standartlar E1 sağlık belgesi ile güvence altına alınıp, müşteriler tarafından takip edilebilmektedir. Bütün tedbirlere rağmen yaşanan yoğun rekabet ve hırçın pazar kapma savaşı sebebiyle, bazı art niyetli laminat parke fabrikası, üretimde kimyasal madde kullanım oranını olması gerekenden daha fazla kullanarak maliyetleri düşürme yolunu seçmiştir! Maliyetleri düşen laminat parke ilk bakışta ekonomik parke olarak karşımıza çıksa da, taşıdığı kanserojen madde sağlığımız için çok büyük risk teşkil etmektedir.

Laminat parke satın alacak müşterilerimize önemle tavsiyem; Ucuz, ekonomik, menşei belli olmayan, marka olamamış laminat parkeden kaçının! Metrekare birim fiyatını birkaç lira düşürme amacıyla ucuz laminat parkeye yönelerek sağlığınızı kendi elinizle risk altına sokmayın!
Yazar: Ahmet Kanburoğlu


Benzer Makaleler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Dikkat: Yorum yâda sorunuzu gönderirken, yorum kutusuna yazınızı yazın.
Sonra; Yorumlama biçimi kutusundaki Profil Seçin Butonundan Name/URL linkini seçerek sadece adınızı yazın.
Yorum Göndere Basın!
Eğer yayınlanmaz ise tekrar Yorum Göndere Basın
Görüşlerinize önem veriyoruz!