Laminat parke sınıfları

Laminat parke sınıfları konusu hakkında sizlerden gelen yorumlar!

Ömer Usta
Konutlar da ideal olan laminat parke 31. Sınıftır.
Evlerde 31. Sınıf laminat parke çizilmeye, darbelere karşı dayanıklıdır.
Yoğun trafiğin yaşanmadığı iş yerlerinde 31. Sınıf laminat parke kullanılabilir.
Çok fazla insan yoğunluğunun yaşandığı iş merkezlerinde 31. Sınıf laminat parke satın alınmasını önermiyorum.
Yüksek kalite ve dayanıklılık özelliği aranan yerlere 32. Sınıf laminat parkeyi tavsiye ediyorum. Konferans salonları, belediyeler, resmi daireler, bankalar, sinemalar gibi…


Erdal Kurt
Boyalı parke nedir? Laminat parke sınıfı mıdır?


Ahmet Kanburoğlu
Boyalı parke; laminat parke ürünüdür. İmalatı biraz farklıdır. Çok kaliteli, çok sağlam boyalı parke olabileceği gibi çok düşük kalitede olanlar vardır.
Boyalı laminat parke ürünlerinin de tıpkı diğer laminat parke çeşitlerinde olduğu gibi sınıfları mevcuttur. Sınıf yükseldikçe kalite artar. 5 yıl garantili olan boyalı parke ürününü tavsiye etmiyorum. Muhtemelen 21. Sınıftır. 10 yıl garantili boyalı parke “fiyat aralığı dikkate alınarak” satın alınabilir. Boyalı parke çizilmeye ve suya diğerlerine göre daha dayanıksızdır. Fakat yoğun trafiğin yaşanmadığı evlerde kullanılabilir.


Dursun Usta
AC 1 21. Sınıf laminat parke çizilmeye karşı dayanıksızdır. Daha fazla özen gösterilerek kullanılmalıdır. Önceleri laminat parke piyasasında karşımıza fazla çıkmıyordu. Çok nadir montajını yapıyorduk. Bugün öyle acayip fiyatlar piyasamızda dolaşıyor ki akıllara zarar. Ucuz olanlara bakıyorum genellikle AC 1 21. Sınıf parkeler.


MERT DEKORASYON
Bazı laminat parke markalarının 31. Sınıf parkesi bir diğer markanın 21. Sınıfından düşük yoğunlukta çıkabiliyor. Rakamlara takılmamak lazım satıcı bayisine güvenmeniz gerekmektedir. Dikkat edin aynı sınıf, iki ayrı fabrika markası laminat parke ürünü arasında dağlar kadar fark çıkabiliyor.


Hasan Emin
İş yerlerine, ofislere yoğun trafik yaşanan alanlara 32. Sınıf laminat parke satın alınmalıdır. Eğer çok yoğun trafik varsa konferans salonları gibi; Bu tip zeminlere 33. Sınıf laminat parke tavsiye ediyorum. Bu arada suya dayanıklı laminat parkelere de dikkat!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Dikkat: Yorum yâda sorunuzu gönderirken, yorum kutusuna yazınızı yazın.
Sonra; Yorumlama biçimi kutusundaki Profil Seçin Butonundan Name/URL linkini seçerek sadece adınızı yazın.
Yorum Göndere Basın!
Eğer yayınlanmaz ise tekrar Yorum Göndere Basın
Görüşlerinize önem veriyoruz!