Laminat parke kalitesi

Laminat parke kalitesi nasıl anlaşılabilir? Konusu hakkında sizlerden gelen yorumlar!

Yıldız Dekorasyon
Laminat parke kalitesini müşterilerimizin görerek, dokunarak anlamaları çok zordur. Yâda laminat parke kutuları üzerinde yazan sayısal bir takım değerlere bakarak yorum yapmak ne kadar sağlıklı sonuç verebilir ki! Boyalı parkelerin üzerinde bile 10 yıl garantilidir yazıları var. Her marka laminat parkede E1 sağlık belgesi var. Hemen hemen hepsi 31. Sınıf… Doğru olanı laminat parke satıcınızın tavsiyelerine inanmaktır. Ucuz olanı değil, fiyatı yüksek olan laminat parkeyi satın almaktır.


Ahmet Kanburoğlu
Laminat parke satın alırken, parke satıcısı bütçenize uygun birçok seçenek size sunacaktır. Sunulan laminat parke çeşitlerine sadece elle dokunarak, gözle bakarak hangisinin daha yüksek kalitede olduğunu mutlaka hissedersiniz. Aynı marka aynı kalitede görünüme sahip laminat parke ile karşılaştığınızda; Yani her iki laminat parke arasında bir fark göremiyorsanız, laminat parke kutuları üzerinde yazan kalite değerlerine bakın. Bu değerler arasında da fark yoksa laminat parke satıcısının hangi markayı tercih ettiğini ve sebebini sorun!


Özgür Erdoğan
Laminat parke ürününde kaliteyi simgeleyen ana değer sınıfıdır. 32. 33. Sınıf laminat parke ürününün kalitesi sorgulanamaz. Fakat marka değeri ne kadar yüksek olursa oldun 21. Sınıf bir laminat parke çabuk yıpranır. Boyalı laminat parke ürünü alım gücünüz yüksekse önermiyorum.


Ömer Usta
İthal laminat parke ve yerli laminat parke ayrımı yapılıyor bence çok yanlış. Birkaç istisna laminat parke markası hariç hemen, hemen birçoğunun kalitesi yerli markalarımızla eşdeğerler. İstisna dediğim ithal laminat parke markalarının fiyatları da dudak uçuklatıyor.


Ayhan Usta
Yeşil gövde diye bir kalite ayrım ölçütü yoktur. Tımberland yüzey vardır. Tercihen tımberland yüzey laminat parke satın alınmalıdır. Boyalı laminat parke yüzeyi tımberland değildir. Ucuz, ithal getirilen laminat parkelerin yüzeyleri genellikle düz yüzeydir.


Ömer Durukan
En önemli laminat parke kalite göstergesi kutuların üzerin de yazan İSO belgeleridir. Ayrıca E1 sağlık belgesi mutlaka olmalıdır. TSE Kalite belgesi olmayan laminat parke kesinlikle satın almayınız.


Adsız
Arkadaşlar laminat parke kalite kriterlerini anlatırken sanırım kalınlık faktörünü unuttunuz. Laminat parke de 8 mm ideal kalınlıktır. 7 mm laminat parke de olabilir fakat 6 mm laminat parkeyi tavsiye etmiyorum. Bir diğer konu fason üretim laminat parke almamanızı öneriyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Dikkat: Yorum yâda sorunuzu gönderirken, yorum kutusuna yazınızı yazın.
Sonra; Yorumlama biçimi kutusundaki Profil Seçin Butonundan Name/URL linkini seçerek sadece adınızı yazın.
Yorum Göndere Basın!
Eğer yayınlanmaz ise tekrar Yorum Göndere Basın
Görüşlerinize önem veriyoruz!