Laminat parke kapı önü profili, kod farkı profili, eşik çıtaları

Laminat parke kapı önü profili, kod farkı profili, eşik çıtaları! Konusu hakkında sizlerden gelen yorumlar!


Erdal Üstün
Laminat parke ustalarının en büyük sıkıntısı kapı eşik profillerinin kopmasıdır. Peki, kopan bir eşik çıtası neden acaba laminat parke ustasına mal edilir ki? Laminat parke ustası size evinizi kontrol ederek ve de kontrol ettirerek teslim etmiş. Daha sonra siz silikon ile yapışan bir aparatı koruyamamışsınız. Ustamız ne yapsın. Öyle ya nöbet tutacak hali yok! Peki bu kadar basit bir sorunu büyütmeden tekrar silikon ile yapıştıramaz mısınız? Yâda ustanıza rica ederek yapıştırtabilirsiniz. Ama kesinlikle hata sizde demeyin…


Orhan Varlı
Kapı önü laminat parke ürünü ile alakası olmayan dekoratif sonlama malzemesidir. Garanti kapsamı da yoktur. Çizilebilir de kopabilirde. Ayrıca birkaç yılda bir değiştirilmesini tavsiye ediyorum. Ucuz bir malzemedir.


Adsız
Arkadaşlar kapı önü profillerini normal silikon ile yapıştırmayın. Her çeşit montaj işine göre üretilmiş silikon çeşitleri vardır. Laminat parke için güçlü yapışma özeliği olan silikonlardan satın almalısınız. Biraz pahalı olabilir ama kullanmanızı tavsiye ediyorum.


Adsız
Değerli laminat parke ustaları kapı önü profillerinin vidalı olanı yok mu?


Emin Usta
Var! Fakat laminat parke kapı önünü nereye vidalayacaksın zemine mi? Peki vida su borusuna denk gelirse ne olacak. Birkaç kez başıma da geldi. Sen tüm laminat parke işini bitir tam profillerin montajını yapacaksın zeminden su çıkıyor. Geçmiş olsun vida su borusunu delmiş. Tekrar laminat parkeyi sök sökebilirsen…


Erdal Usta
Laminat profilleri çok amaçlıdır. Bezen büyük alanları bölme profili olarak kullanılabildiği gibi bazen kod farkı bazen de merdiven köşesinde karşımıza çıkar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Dikkat: Yorum yâda sorunuzu gönderirken, yorum kutusuna yazınızı yazın.
Sonra; Yorumlama biçimi kutusundaki Profil Seçin Butonundan Name/URL linkini seçerek sadece adınızı yazın.
Yorum Göndere Basın!
Eğer yayınlanmaz ise tekrar Yorum Göndere Basın
Görüşlerinize önem veriyoruz!