Laminat parke temizliği, ürün kullanımı

Laminat parke temizliği, ürün kullanımı! Konusu hakkında sizlerden gelen yorumlar!


Ömer Usta
Laminat parke temizliği sabunlu su ile çok az nemlendirilmiş yumuşak dokulu bez ile yapılır. Çok sulu bez ile yapılan temizliğin laminat parkenize zarar vermesi muhtemeldir. Su laminat parke ek yerlerinde açılmalara, yukarıya doğru kabarmalara, laminat parke süpürgeliklerinin kâğıt yüzeylerinde şişmelere neden olacaktır.


Kadriye Bakır
Büyük marketlerde satılan laminat parke temizlik setlerini tavsiye ediyorum. Laminat parkemin üzerinden çıkaramadığım lekeleri tertemiz yaptı. Temizlik yaparken bayanların ıslak vilada kullandıklarını görüyorum. Laminat parkenizi uzun ömürlü kullanabilmeniz için çok iyi sıkma yapmalısınız.


Erhan Bayındır
Laminat parke temizliği yapılırken laminat parke üzerinde su kalmamasına özen gösterildiği gibi asitli kimyasalların kullanılmamasına da özen gösterilmelidir. Tiner kullanan mı ararsın, çamaşır suyu ile devamlı temizlik yapan mı inadına laminat parkesini eskitmeye çalışıyorlar.


Emre Özükuru
Laminat parkenizin üzerinde ağır eşyalarınızı iterek, çekerek kullanmayınız. Sivri cisimlerle vurmayın, ağır eşya düşürmeyin, sivri topuklu ayakkabılarla yürümeyiniz.


Adsız
Aşırı ısı farkları yani çok harlı yanan soba çevreleri, çok uzun zaman korumasız güneş gören laminat parke açma yapabilir. Yani; Uygun sıcaklıkta yanmayan soba çevresi aralanma yapabilir. Kiralık boş bekleyen güneşlik, tül perde takılmayan daireler uzun zaman güneş karşısında aralanma yapabilir.

Benzer Makaleler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Dikkat: Yorum yâda sorunuzu gönderirken, yorum kutusuna yazınızı yazın.
Sonra; Yorumlama biçimi kutusundaki Profil Seçin Butonundan Name/URL linkini seçerek sadece adınızı yazın.
Yorum Göndere Basın!
Eğer yayınlanmaz ise tekrar Yorum Göndere Basın
Görüşlerinize önem veriyoruz!